Symptomy nerovnováhy energie žaludku

 Svátky jsou za námi a málokdo z nás odolal dobrotám, které jsme si připravili nebo nám byly nabidnuty. Náš trávící systém byl hodně přetěžován. Prvním orgánem trávící soustavy je žaludek (vyjma úst, která potravu rozžvýkají). Mimo jidla trávíme i emoce a události které nás potkaly. Některé krásné a jiné vůbec. Pokud nemáme vliv na jejich vyřešení naší vůlí a inteligencí, nezabývejme se tím, ponechejme řešení vesmíru.  Právě duševně-duchovní traumata, která v sobě držíme, nejvíce negativně ovlivňují naše zdraví a způsobují nejtěžší nemoci ( karcinomy, cukrovku, IM, mozk. mrtvici apod).

Jaké jsou symptomy  při energetické nerovnováze žaludku?

- migrény

- bolesti a otoky očí

- krátkozrakost

- barvoslepost

- škytavka

- zvracení

- bolesti v krku

- záněty dásní

- krvácení z nosu

- ztráta hlasu, sípání , chrapot

- bolesti a plnost hrudníku

- kašel

- nedostatek laktace

- průjmy

- źízeň

- kýla

- bolesti kyčle, kolene nebo kotníku

- přetažené svaly stehenní

- zacyklené myšlení

- chlad nohou

Pomocí akupresurní techniky shi atsu ( v překladu znamenající tlak prsty) se můžeme  těchto neduhů zbavit.

Harmonizaci mužeme ještě podpořit produkty firmy Energy - Gynevem, Cytosanem - nejlépe rozpuštěným ve vodě, probiotiky či krémy Protektin a Cytovital.

Je na každém z Vás jestli vezmete odpovědnost za zdraví do vlastních rukou a začnete řešit příčiny ne-moci PREVENCÍ nebo pouze důsledek léky, operacemi.....

 

Objednávky na harmonizaci životní energie na tel. čísle 774236191. Sezeni obsahuje pohovor, diagnostiku, akupresuru a poradenství.

Váš shi atsu praktik Pavel Dohnal

« předchozí článek další článek »