Borelioza

Boreliozu přenáší maličký upír, což poukaze na to, že se nechceme zabývat drobnými ukazatali problémů, které máme, především agresivních emocí, toho, co nás rozčiluje, zlobí, vadí nám to. Vědomě i nevědomě agresi potlačujeme a nemoc nám to přijde ukázat. Borelioza je nemoc jater, související se vztahem (postojem) k agresivitě. 

Borelioza je výzva sledovat povrchové konflikty až do hloubky, vypořádat se s tématy, které jsou na nervy. Netrvat na svých zásadách a pravdách, pochopit, že každý máme svou pravdu. 

Je třeba  pochopit druhé jako učitele. Co nám na druhých vadí, štve nás, je Vaše téma k uzdravováníl. Tito lidé k nám přicházejí pro náš posun. Máme se na ně proto zlobit? Nebo zvolíme vděčnost za to, že nám to přišli ukázat?

Pokud člověk vnímá chování druhých jako špatné, chová se v duchu principu oko za oko, zub za zub, soudí druhé a odsuzuje, hodnotí, píchá do druhých tak i jeho něco píchne (klíště).

Borelioza je zánětlivé onemocnění, které může zastavit jen Láska, se kterou budeme přistupovat k druhým. Láska, tolerance, shovívavost je cesta k vyléčení.

« předchozí článek další článek »